//
estàs llegint...
vídeos

La ruleta genètica: el joc de la nostra vida – Documental

4638534214_14ae678be6RULETA GENÈTICA “Genetic Roulette-The Gamble of Our Lives”, de Jeffrey M Smith. Documental, oct.2012. Subtítols en castellà.

Fa gairebé 20 anys a EUA va començar el joc de la ruleta genètica, quan per pur interès econòmic s’habilito a una empresa la venda de llavors transgèniques, aquest documental recopila la informació científica i estadística que expliquem, compta amb l’anàlisi de diverses expertes i experts, mostra com a afecte els transgènics a les diverses àrees, des de la vida dels grangers i grangeres, com a afecta al bestiar alimentat amb aquests, i com aquests transgènics ens afecten a les persones.

Aquestes llavors que mai van passar severs controls, i de fet es van aprovar sota la responsabilitat de les mateixes empreses que les produeixen, usant els seus propis estudis, i tot el poder que dóna el tenir molt però que molts diners, avui estan al mig món i en l’altra meitat s’han prohibit, però la ruleta ens toca a totes i tots, ja que la naturalesa i això ja hauríem d’haver-ho après, és indomable i impredictible.

Vint anys EUA aquesta sofrint com ningú els resultats, d’aquest macabre joc de llavors, herbicides, pesticides i molts diners, però sembla ser que a Obama li interessa més els diners que la salut de la seva gent, aquest experiment ha de parar abans que sigui massa tard, jo no vull ser un conillet d’índies, en un experiment dissenyat tan sol per enriquir a unes poques empreses més allà de l’imaginable.

Els transgènics han demostrat menors collites, major ús d’herbicides i pesticides que abans, plagues pitjors, i poca possibilitat de controlar-les, i que hem obtingut a canvi?? doncs res així de simple, grangers i grangeres empobrides, majors costos, produccions menors i molts problemes, però en canvi les empreses s’han enriquit com mai abans, els mateixos que van fabricar els pesticides més contaminants i nocius, avui van dissenyar llavors, que produeixen insecticida en cadascuna de les seves cèl·lules, i llavors que resisteixen l’herbicida més potent del planeta, i aquest és el negoci, no pensar en fer llavors perquè resisteixin el fred, o perquè resisteixin sequeres, o que serveixin de medicina, això no és rendible, així de simple.
A continuació podeu veure-ho online en ecocosas, descarregar-ho des de la web ecocosas.com, o veure-ho aquí. Aquest documental cal compartir-ho i difondre-ho, per que solament si estem informades i prenem consciència d’aquest tema podrem parar aquesta ruleta.

Font:http://ecocosas.com/documentales/la-ruleta-genetica/

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

StopTTIP

vídeo Acte "No al TTIP" (5): Teresa Forcades Pconstituent,19/12

vídeo Acte "No al TTIP" (5): Teresa Forcades Pconstituent, 19/12

salut i feminisme - 25 minuts amb Carme Valls LLobet....El medi ambient factor de risc per la nostra salut

Segueix-me a Twitter

Arxius

%d bloggers like this: