//
Properes activitats

Activitat del grup Horteres a Ca la Dona, el dia 18 de desembre a les 18:00 h. a la 3a planta

 

El grup de horteres de Ca la Dona, realitza una sèrie de EcoFòrums sobre Ecofeminisme; sobirania alimentària, control de les llavors a nivell mundial pels grans laboratoris, la compra de Monsanto per l’empresa farmacèutica alemanya Bayer i les seves repercussions!! I altres temes!!!

Seguint amb el tema de les abelles que ja vam tractar el passat dia 31 d’ octubre en un Ecofòrum titulat “El món de les abelles en perill” organitzem una nova activitat al desembre per conscienciar-nos de la importància dels insectes en mantenir el balanç i equilibri del planeta.

El proper dia 18 de desembre tindrem a Helena Barril Graells com a convidada per parlar-nos sobre els insectes pol·linitzadors. Aprendre´m no només dels diferents grups d’ insectes, sinó també de les causes del declivi dels insectes i especialment de les abelles, així com de la necessitat d’afavorir-les i els beneficis de tenir-les a l’hort. L’ Helena Barril Graells ens explicarà els ets i uts de com construir d’una forma simple un “refugi” d’ abelles que podem introduir no sols als horts urbans o cobertes verdes de la ciutat, sinó als balcons de casa. Aquests refugis d’ abelles son d’ un enorme ús pedagògic, especialment pels mes petits que aprendran a conviure amb els insectes i entendran millor els cicles de la natura.

Sent un tema tan interessant, el Grup de Horteres, anima a participar en aquesta activitat al mes de desembre.

Els comentaris estan tancats.

StopTTIP

vídeo Acte "No al TTIP" (5): Teresa Forcades Pconstituent,19/12

vídeo Acte "No al TTIP" (5): Teresa Forcades Pconstituent, 19/12

salut i feminisme - 25 minuts amb Carme Valls LLobet....El medi ambient factor de risc per la nostra salut

Segueix-me a Twitter

Arxius

%d bloggers like this: